Angre- og Returrett

Opplysninger om angre- og returrett finner du her.

Angrerettskjema finner du her.


Hvis du lurer på noe, ta kontak med oss på auds.nettbutikk@gmail.com. Vi vil at du skal bli fornøyd med kjøpet ditt!

 

Forbehold

Lagerstatusen i nettbutikken er den samme som lagerstatusen i vår fysiske butikk. Det kan føre til at noen kanskje kjøper den varen du akkurat bestilte i nettbutikken. Mest sannsynlig vil nok ikke dette skje, men hvis det skulle skje skal vi gjøre vårt aller beste for å fikse opp i det.

 Vi tar forhold om trykkfeil når det gjelder produktinformasjon og pris. Ta kontakt hvis det er noe du lurer på.

Vi behandler order fortløpende og sender 1-3 virkedager etter at bestillingen er mottatt. Det kan være lenger leveringstid i høysesong (som feks i desember eller juni).

Maksimal leveringstid er 3 uker etter at du har bestilt. Hvis du ikke har fått varen da har du rett til å heve kjøpet.

Retur

Du vil få en ordrebekreftelse på mail når du handler hos oss. Sjekk nøye etter om alt stemmer. Vi vil at du skal være fornøyd med det du har kjøpt hos oss.

Hvis det ikke passer eller varene ikke levde opp til forventningene, kan du returnere varen. 

Se informasjon i mailen du fikk med angrerettskjema.

Du må returnere varene innen fristen på 14 dager fra du mottok leveringen. I tillegg må ikke varene være brukt, vasket eller skadet og alle merkelapper må sitte på.

Forseglede varer som truser, bikinitruser, badedrakter, bodyer, hold-inn, strømpebukser og sokker kan ikke byttes hvis original forsegling er brutt.

Reklamasjon

Skulle det være mangler ved varen, må du innen rimelig tid ta kontakt med oss. Legg ved bilder av feilen ved varen, nærbilde av feilen og bilde av hele produktet.

Har du ikke fulgt vaskeanvisningen, har brukt varen unormalt mye eller ikke til egnet bruk faller reklamasjonsretten bort.